Правда ТУТ

Держава відшкодовує облаштування робочих місць для неповносправних працівників.

30.04.2024
ГАЛ-ІНФО

 

Через повномасштабне вторгненням росії в Україну у суспільстві постали нові виклики щодо працевлаштування та соціальної адаптації переселенців.
22.04.2024

Район Буськ

Від початку року ваучер на навчання отримали майже 700 жителів Львівської області.

17.04.2024

"Високий Замок"

У Львівській ОДА відбувся семінар «Виклики та можливості для бізнесу: реадаптація ветеранів на робочому місці»

16.04.2024

Твоє Місто

У Львівській обласній службі зайнятості повідомили, що в області є великий попит на працівників у закладах охорони здоров’я. Зокрема, шукають: лікарів різної спеціалізації, сестер медичних, фармацевтів, сімейних лікарів тощо.

11.04.2024

НТА

Відновити чи розширити власне виробництво, створити нові робочі місця, та, зрештою, втілити бізнес-ідею місцеві та внутрішньо переміщені особи, діючий та релокований бізнеси змогли завдяки підтримці Львівського регіонального партнерства зайнятості “Опліч”, яке функціонує в регіоні з січня 2023 року.

30.04.2024

Львівська пошта

Теперішня війна розділила життя багатьох із нас на до і після. Пережите за два роки повномасштабного вторгнення інколи навіть важко усвідомити. Але, як і кожен виклик, цей змусив українців подивитися на своє життя іншими очима. «Після 45 діб під обстрілами дивишся на те, що можеш і хочеш, по-іншому», – каже Ксенія Рахманіна, яка виготовляє різдвяні чобітки. Сьогодні «Львівська Пошта» розповість її історію повернення до творчості та власної справи і відкриття нового дихання завдяки підтримці Львівського регіонального партнерства зайнятості «Опліч».

22.04.2024

"Перший Західний"

На Львівщині продовжується реалізація Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області. Зокрема, в Львівській ОВА оголосили декілька конкурсів підтримки бізнесу. Однак, цього року сконцентрувались на допомозі підприємництву захисників та захисниць.

Про які конкурси і умови йдеться, в програмі Олега Радика «Go про» розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

16.04.2024

Твоє Місто 

Станом на 11 квітня у Державній службі зайнятості є понад 500 пропозицій роботи в сфері освіти у Львівській області. Найбільше є вакансій на посаду вихователя та вчителя. Про це стало відомо з сайту служби зайнятості. 

12.04.2024

Leopolis.news

У Червоноградському районі для місцевих аграріїв та представників органів місцевого самоврядування провели робочу зустріч – «Джерела залучення фінансового ресурсу для розвитку аграрного сектору економіки у 2024 році».

11.04.2024