02.06.2023 | 14:16

З 01 червня 2023 року Державною службою зайнятості спрощено процедуру отримання ваучера на навчання! Відтепер ви зможете подати онлайн-заявку на отримання ваучера безпосередньо на нашому порталі і ваша заявка буде опрацьована фахівцями служби зайнятості протягом 3 робочих днів!

Детальніше про можливості ваучера можна прочитати тут.

На сьогодні завдяки ваучеру можливе навчання за 123 професіями та спеціальностями. Серед робітничих професій - такі затребувані у роботодавців, як: бетоняр; штукатур; муляр; продавець непродовольчих товарів, продавець продовольчих товарів, молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими; монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; слюсар будівельний; електромонтер з ремонту та обслуговування апаратури та пристроїв зв’язку; електромонтер з експлуатації розподільних мереж; оператор котельні; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування; провідник пасажирського вагона; службовець на складі (комірник); дорожній робітник тощо. 
Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, на сьогодні - це майже 27 тис. грн. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або фізична особа доплачує різницю самостійно.

Додаткову інформацію щодо можливостей отримання ваучера на навчання можна отримати в найближчому центрі зайнятості, в розділі «Ваучер» на порталі служби, або через наш контакт-центр      +380938345700, +380990385889, +380974615136.

Навчаємось! Працюємо!

Робимо все можливе, щоб наші послуги ставали для вас ще зручнішими!

 

 

 

Державний центр зайнятості