12.04.2024 | 14:38

Мікрогрін: Інноваційні методи вирощування та використання в сучасному харчовому виробництві

Запрошуємо!  Новий напрям курсу! Розроблений для тих, хто прагне оволодіти знаннями та навичками щодо вирощування та використання мікрогріну в сучасному харчовому виробництві.

На курсі ви:

 Ознайомитеся з біологічними особливостями та корисними властивостями мікрогріну;

 Вивчите інноваційні методи вирощування мікрогріну в різних умовах (гідропоніка, аеропоніка, вертикальні ферми);

 Отримаєте практичні навички з облаштування та догляду за системами вирощування мікрогріну;

 Дізнаєтеся про правила збирання, зберігання та транспортування мікрогріну;

Відкриєте для себе різноманітні способи використання мікрогріну в кулінарії, ресторанному бізнесі та харчовій промисловості.

Буде корисний:

 Фермерам та садівникам, які хочуть розширити асортимент своєї продукції;

 Власникам ресторанів та кафе, які прагнуть пропонувати своїм клієнтам свіжі та оригінальні страви;

 Технологам харчового виробництва, які зацікавлені у впровадженні інноваційних продуктів;

 Всім, хто цікавиться здоровим харчуванням та прагне збагатити свій раціон корисними мікроелементами.

За результатами проходження курсу ви отримаєте:

 Сертифікат про закінчення навчання;

Знання та навички, необхідні для успішного вирощування та використання мікрогріну;

 Можливість розпочати власний бізнес з вирощування та продажу мікрогріну;

 Розпочинаємо 22 квітня. Термін навчання – 4 дні.

Реєстрація на курс відкрита!  

Не втратьте унікальну можливість отримати знання та навички, які допоможуть вам у

війти в перспективний ринок мікрогріну!

За більш детальною інформацією про освітні послуги, звертайтеся за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62