03.04.2019 | 10:18

Таке правило сповідували хлопці та дівчата зі сколівської команди «ПрофіГід», що буре участь у міжрегіональному профорієнтаційному проекті «ПрофіКемп», котрі разом з представником районної філії Львівського обласного центру зайнятості вирішили глибше пізнати таємниці виготовлення хліба: від замішування тіста до духм’яної скоринки щойно спеченої паляниці. А допомогла їм у цьому власниця «Садиби у Дем’янів» Наталія Миколаївна.

Загальновідомо, що хліб – це один з найпростіших виробів, що присутній у нашому раціоні кожного дня. Зазвичай, його приготування ми довіряємо спеціалізованим заводам чи невеличким пекарням.

Проте так було не завжди. Давним-давно у кожній хаті готували хліб турботливі руки на всю сім’ю, сам процес був надзвичайно важливим, змістовним, а готовий продукт вважався здоровою їжею, яка наповнює силою та енергією, бо ж у його замішування господиня вкладала любов, ласку, натхнення.

Пані Наталя не лише розповіла про те, що народжується запашна хлібина, але й запросила школярів посмакувати свіжоспеченою борошняною паляницею. Ви тільки уявіть цей неймовірний аромат?! На жаль, «ПрофіГід» не може передати словами дивовижного смаку та запаху, тому уклінно запрошує відвідати рідний край, зокрема «Садибу у Дем’янів», та посмакувати їхніми гостинцями.

Сколівська районна філія Львівського ОЦЗ