08.10.2018 | 10:45

Нещодавно блукаючи таємничими вуличками славного міста Лева, де у повітрі пахне міцною кавою і традиційним сирником, а її величність Осінь вже наповну володарює, львівська команда «Тримбульки», яка є учасницею профорієнтаційного проекту «ПрофіКемп», завітала у піцерію «Celentano».

Під час екскурсії у міні-ресторанчик, хлопці та дівчата взяли участь у майстер-класі з приготування неймовірно ароматної піци від шефа Джовані. Школярі із захопленням слухали історію виникнення цього смаколика, самостійно спробували елементи фрістайлу – розкрутити тісто на корж до певного розміру.

А наприкінці небуденного дійства всі присутні отримали шанс скуштувати піцу і насолодитись її легким смаком. Відвідини цього закладу додали хорошого настрою і впевненості учасникам міжрегіональної програми для молоді. А фахівці служби зайнятості, що систематично супроводжують учнівство, ознайомили юних краян з однієї із найбільш затребуваних на ринку праці професій – роботою кухара.

Юлія Онисько, провідний фахівець з питань профорієнтації відділу активної підтримки Львівського міського центру зайнятості